Laptop Clinic konkurrerar inte. Vi är konkurrensen!

0
Vi har utfört över 55000 reparationer
0
Våra kunder har betygsatt oss 4.8 av 5 på Google och Facebook
0
Vår verksamhet har funnits i över 10 år

Om Oss

Laptop Clinic

Laptop Clinic skapades med visionen att vara Öresundregionens mest kompletta verkstad för reparationer av elektroniska enheter. Vår ambition är att skapa långvariga relationer med våra kunder med våra kunder med fokus på personlig service, prisvärd kvalitet samt förmånlig garanti på utfört arbete.

Kärnan av laptop Clinic består av certifierade laptop och mobil tekniker med lång erfarenhet inom branschen. Våra tekniker har följt utvecklingen inom IT från första början till den senaste teknologin som finns idag. Vi är idag en av de få företag i Skandinavien som utför reparationer ner till chip nivå.

Det självklara valet när du behöver hjälp med dina IT problem

Hos oss får du anpassade lösningar av din personliga tekniker som följer dig under hela processen. Genom att erbjuda personlig och snabb service, rak och ärlig kommunikation samt kompetenta tekniker kan vi vara det självklara valet när du behöver hjälp med dina IT problem.

Vi talar och kan hjälpa dig på olika språk

Hos Laptop Clinic kan du oavsett om du talar Svenska, Italienska, Engelska, Persiska eller Thailändska få hjälp av oss med personlig och förstklassig service.

Hållbarhet

I samband med att teknologin utvecklas ökar även avfallet av elektronikenheter. Vi på Laptop Clinic strävar därför efter att skapa en hållbar miljö i hela vår verksamhet. Detta vilket är möjligt genom att vi fokuserar att arbeta utefter källsortering, återvinning och sparsam användning av resurser samt besparande av energi i vårt reparationsarbete. På Laptop Clinic återvinner vi dessutom alla våra iPhone skärmar.

Istället för att köpa en helt ny enhet efter att den gått sönder så kan du reparera den hos oss på Laptop Clinic vilket är bättre för miljön och hållbarheten samtidigt som det är bättre för plånboken.

Här hittar du oss

Vår röda butik ligger precis mitt emot S:t Petrikyrkan i Malmö. Du hittar parkeringsplatser längst gatan (Själbodgatan) och även ett P-Hus.

Själbodgatan 6-8

211 35 Malmö

info@laptopclinic.se

040 – 18 59 00

Telefonsamtal tags emot
09:00 -13:00

Mån-Tors: 08:00-16:00
Fre: 08-15
Lördag-Söndag: Stängt

Kontakta Oss

För att få kontakt med oss kan du:

Ringa till: 040-185900 (Telefonsamtal tags emot 09.00 – 13.00)
Skriva till oss på mejl: info@laptopclinic.se
Skriva till oss på Facebook messenger vilket du hittar längst ner i högra hörn.