Vi på Laptop Clinic har hjälpt små och medelstora företag med deras IT problem sedan 2010.

Få skräddarsydda IT lösningar till ditt företag. Vi anpassar våra lösningar efter dina behov. Teckna ett serviceavtal idag och bli företagskund.

Personlig Kontaktperson

Specialpriser och rabatter

Förtur vid service

30 Dagar räntefritt med faktura

Våra Företagskunder

Vi har många tjänster och erbjudanden vi kan hjälpa ert företag med. Har ni några frågor eller funderingar kring våra tjänster eller helt enkelt vill veta mer om dem och hur vi kan hjälpa er som företag,  så går det bra att kontakta oss.

Våra Tjänster

Virussanering

Vi tar bort virus och andra former av infekterade filer och material i era datorer & servrar, utan att förstöra övrigt innehåll! Vi hjälper dig att sanera datorer & servrar som har blivit infekterade med alla typer av virus.

Nätverk

Det finns inget vi inte kan om nätverk. Oavsett om det är trådlöst eller via kabel, kan vi hjälpa er med installation och felsökning av router, switch och server.


IT-konsult för en dag

Ibland så behöver man ha hjälp med praktiska IT frågor på kontoret. Våra tekniker kan hjälpa er med alla IT utmaningar som kan dyka upp på kontoret. Vi tar hand om era IT problem så att ni kan fokusera på att driva ert företag.

Rådgivning

Vi hjälper er med rådgivning inför inköp och att köpa in det ni behöver genom rätt inköpskanaler. Vår teknik & produktkännedom står helt och hållet till er förfogande när det är dags att ta beslut för inköp av ny eller kompletterande utrustning.

Hårdvara

Vi kan hjälpa er med installation och reparation av era enheter på plats.Tillbehör

Är ert företag i behov av tillbehör till datorer, iPhone eller iPads, kontakta en av våra säljare för att få information om våra tillbehör.