Besök oss

Besök vår butik och lämna in din enhet för reparation.

Felsökning

Vi tar emot din enhet för felsökning och reparerar din enhet.

Utlämning

Få din enhet utlämnad och få tips och råd om hur du kan ta hand om din enhet.

Reparation och service av iMac

Laptop Clinic utför reparationer och servicetjänster för iMac och använder endast nya och original reservdelar.  Vid reparationer av Mac produkter kan priset variera beroende på modell. För att få rätt pris för just din reparation behöver vi information om din enhet.

iMac priser

Felsökning av dator

Vi tar reda på vad som orsakar felet på din dator efter att våra tekniker gjort en felsökning på din dator. Vid enklare fel ingår åtgärd i priset. I övriga fall lämnar vi kostnadsförslag innan vi går vidare med reparation.

Installation av IOS

Vi kan hjälpa dig att uppgradera och nedgradera IOS och ominstallation av IOS. Våra tekniker kan hjälpa dig att hitta rätt version av IOS till din Macdator för optimal prestanda.

Behandling av fuktskada

Har din dator olyckligtvis råkat ut för vatten och fuktskador. Då gäller det att en kvalificerad tekniker undersöker datorn så fort som möjligt för att minimera skador. Vi på Laptop Clinic har utvecklat avancerade metoder för att behandla fuktskador.

Rengöring

Undvik värmeproblem och förbättra prestandan på din dator med vår rengöringsbehandling av fläkt där byte av kylpasta ingår.

Byte av batteri

När datorn inte startar beror det ofta på att laddaren har slutat fungera. Vi har ett stort utbud av originalladdare på lager till alla modeller. Priserna kan variera beroende på modell.

Övriga reparationer

Vi utför även andra reparationer och uppgraderingar som t.ex. byte av fästen, gångjärn, strömknappar, plastdetaljer och andra delar i den mån de finns att beställa hem från leverantör. Kontakta oss för pris.

TjänstPris: Inklusive MomsHemservice
Komplett hårddisk backupfrån: 495Kr
Rensning av virus/spionprogramfrån: 495Kr
återställning av ios lösenordfrån: 495Kr
överföring av epost till ny datorfrån: 495Kr
montering av enkel komponentfrån: 495Kr
installation av enskilt programfrån: 495Kr
uppgradering av lagringsenhetfrån: 649Kr
byte av fläktKontakta Oss

Såhär funkar det

Innan reparationen

Vad ska jag tänka på innan jag lämnar in?
Gör en säkerhetskopiering/backup på datorn om möjligt.
Vid fuktskada försök inte att sätta på enheten igen.G
löm inte att ta med laddaren.

Inlämning

Inlämningen sker i vår butik i centrala Malmö. Du kommer att få ett ärendenummer och preliminär felsökning.

Uppföljning

En tekniker kontaktar dig med diagnos och kostnadsförslag för reparationen. Tillsammans kommer ni överens om den optimala lösningen för dig.

Utlämning

När reparationen är klar meddelas du via mail eller telefon och är välkommen att hämta ut din enhet.

Såhär Jobbar Laptop Clinic

Laptop clinics garanti gäller endast hårdvara. Mjukvarufel omfattas ej av garanti. Observera att enhetens ursprungliga garanti kan påverkas vid reparationer av tredjepart aktör.Kund ansvarar för backup av data. Laptop Clinic ansvarar ej för dataförlust i inlämnad utrustning.

Om fel ej kan återskapas, om hårdvarufel inte kan hittas eller kostnadsförslag nekas, debiteras felsökningsavgiften 695 kr per dator, 295 kr per iOS-enhet, Airport och Apple TV.

Om kostnaden för reparation av hårdvara överstiger 695 kr inkl. moms återkommer Laptop Clinic med kostnadsförslag som kräver ert godkännande före åtgärd.

Utebliven återkoppling på kostnadsförslag likställs efter 14 dagar med ’nekat’ och ärendet avslutas med debitering för undersökning.

Ej uthämtat ärende faktureras efter 30 dagar från avslutat datum och förvaras högst 6 månader.

Ett från kundens sida godkänt, accepterat kostnadsförslag eller max accepterad prisuppgift kan ej ångras i efterhand, kostnadsförslaget är bindande åt båda håll.

Samtliga prisuppgifter som lämnas innan produkten är undersökt är preliminära.

Tekniker för hembesök

Vi erbjuder tekniker som kan göra hembesök för att hjälpa er med era behov där du kan få din reparation av din iMac utförd hemma. Vi erbjuder dessutom besök med rutavdrag. Boka en tid för ett besök när det passar dig.

Besök vår butik

Vi erbjuder en snabb och professionell reparation i vår butik, där du även kan få tips och råd om hur du kan ta hand om din iMac samt få hjälp med att välja rätt tillbehör i vårt breda sortiment. Få din dator reparerad så snabbt som 2timmar – 2dagar beroende på problemet.