Reparera din iPhone 8 & iPhone 8Plus snabbt

Snabb Service

Drop-in! Få din iPhone reparerad inom en timme.

Kostnadsfri felsökning

Vi erbjuder kostnadsfri felsökning på din iPhone

Originaldelar

Vi använder endast originaldelar.

Garanti

1 års garanti på all utförd iPhone reparation.

Försäkring

Livstids försäkring på våra iPhone glas.

Hållbarhet

Vi återvinner alla våra iPhone skärmar.

Oavsett vem du är och var i livet du befinner dig är din iPhone en stor del av din vardag. Den kan vara ditt bästa verktyg på jobbet, din bästa lekkamrat på fritiden, den kan till och med vara den bästa barnvakten till dina barn. Då kan det vara frustrerande att inte ha en fungerande telefon eller att behöva klara sig utan den under längre period. Vill du åtgärda problemet snabbt så ska du vända dig till vår butik i centrala Malmö där våra tekniker är redo för att hjälpa dig. Oftast kan problemet åtgärdas medans du är i butiken. På Laptop Clinic är vi dedikerade till att leverera högkvalitativa iPhone 8 reparationer. Ett Skärmbyte på iPhone 8 tar ca. 30 minuter. För övriga reparationer kom in till oss för en gratis felsökning av din iPhone 8 där våra tekniker kan identifiera problemet och reparera din iPhone 8.

iPhone 8

Avancerade kameror. A11 Bionic-chip. Trådlös laddning. iPhone 8 är en ny generation iPhone. Designad med det starkaste glaset någonsin i en smartphone och ett aluminiumband av samma kvalitet som används inom rymdindustrin. Laddas trådlöst.1 Står emot vatten och damm.2 4,7-tums Retina HD-skärm med True Tone.3 12 MP-kamera med ny sensor och avancerad bildsignalprocessor. Drivs av A11 Bionic, det kraftfullaste och smartaste chippet någonsin i en smartphone. Stöder förstärkt verklighet i appar och spel. Intelligens har aldrig gjort sig så bra som med iPhone 8.

Dataräddning iPhone 8

Byte av kameralins iPhone 8

Byte av laddkontakt iPhone 8

Skärmbyte iPhone 8

Byte av batteri iPhone 8

Iphone 8Plus

Design helt i glas. Dubbel 12 MP-kamera. A11 Bionic-chip. Trådlös laddning.
iPhone 8 Plus är en ny generation iPhone. Designad med det starkaste glaset någonsin i en smartphone och ett aluminiumband av samma kvalitet som används inom rymdindustrin. Laddas trådlöst. Står emot vatten och damm.2 5,5-tums Retina HD-skärm med True Tone.3 Dubbel 12 MP-kamera med bättre porträttläge och den nya funktionen porträttljus. Drivs av A11 Bionic, det kraftfullaste och smartaste chippet någonsin i en smartphone. Stöder förstärkt verklighet i appar och spel.

Dataräddning iPhone 8Plus

Byte av kameralins iPhone 8Plus

Byte av laddkontakt iPhone 8Plus

Skärmbyte iPhone 8Plus

Byte av batteri iPhone 8Plus

Tekniker för hembesök

Vi erbjuder tekniker som kan göra hembesök för att hjälpa er med era behov där du kan få din reparation av din iPhone 8 utförd hemma. Vi erbjuder dessutom besök med rutavdrag. Boka en tid för ett besök när det passar dig.

Besök vår butik

Vi erbjuder en snabb och professionell reparation i vår butik, där du även kan få tips och råd om hur du kan ta hand om din iPhone 8 samt få hjälp med att välja rätt tillbehör i vårt breda sortiment. Har du bråttom så reparerar vi dessutom din mobil på 5-20 minuter.

Såhär Jobbar Laptop Clinic

Laptop clinics garanti gäller endast hårdvara. Mjukvarufel omfattas ej av garanti. Observera att enhetens ursprungliga garanti kan påverkas vid reparationer av tredjepart aktör.Kund ansvarar för backup av data. Laptop Clinic ansvarar ej för dataförlust i inlämnad utrustning.

Utebliven återkoppling på kostnadsförslag likställs efter 14 dagar med ’nekat’ och ärendet avslutas med debitering för undersökning.

Ej uthämtat ärende faktureras efter 30 dagar från avslutat datum och förvaras högst 6 månader.

Ett från kundens sida godkänt, accepterat kostnadsförslag eller max accepterad prisuppgift kan ej ångras i efterhand, kostnadsförslaget är bindande åt båda håll.

Samtliga prisuppgifter som lämnas innan produkten är undersökt är preliminära.