Reparera din iPhone X snabbt

Snabb Service

Drop-in! Få din iPhone reparerad inom en timme.

Kostnadsfri felsökning

Vi erbjuder kostnadsfri felsökning på din iPhone

Originaldelar

Vi använder endast originaldelar.

Garanti

1 års garanti på all utförd iPhone reparation.

Försäkring

Livstids försäkring på våra iPhone glas.

Hållbarhet

Vi återvinner alla våra iPhone skärmar.

Oavsett vem du är och var i livet du befinner dig är din iPhone en stor del av din vardag. Den kan vara ditt bästa verktyg på jobbet, din bästa lekkamrat på fritiden, den kan till och med vara den bästa barnvakten till dina barn. Då kan det vara frustrerande att inte ha en fungerande telefon eller att behöva klara sig utan den under längre period. Vill du åtgärda problemet snabbt så ska du vända dig till vår butik i centrala Malmö där våra tekniker är redo för att hjälpa dig. Oftast kan problemet åtgärdas medans du är i butiken. På Laptop clinic är vi dedikerade till att leverera högkvalitativa iPhone X reparationer. Ett Skärmbyte på iPhone X tar ca. 30 minuter. För övriga reparationer kom in till oss för en gratis felsökning av din iPhone X där våra tekniker kan identifiera problemet och reparera din iPhone X.

iPhone X

iPhone X har en heltäckande 5,8-tums Super Retina HD-skärm med hdr och True Tone. Designad med det starkaste glaset någonsin i en smartphone och ett rostfritt stålband av kirurgisk kvalitet. Laddas trådlöst. Står emot vatten och damm. Dubbel 12 MP-kamera med dubbel optisk bildstabilisering för snygga bilder i svagt ljus. TrueDepth-kamera med porträttläge för selfies och den nya funktionen porträttljus. Avancerad teknik för ansiktsigenkänning låser upp iPhone X på ett säkert sätt med bara ett ögonkast. Drivs av A11 Bionic, det kraftfullaste och smartaste chippet någonsin i en smartphone. Stöder förstärkt verklighet i appar och spel. iPhone X är början på en ny era för iPhone.

Dataräddning iPhone X

Byte av kameralins iPhone X

Byte av laddkontakt iPhone X

Skärmbyte iPhone X

Byte av batteri iPhone X

Såhär Jobbar Laptop Clinic

Laptop clinics garanti gäller endast hårdvara. Mjukvarufel omfattas ej av garanti. Observera att enhetens ursprungliga garanti kan påverkas vid reparationer av tredjepart aktör. Kund ansvarar för backup av data. Laptop Clinic ansvarar ej för dataförlust i inlämnad utrustning.

Utebliven återkoppling på kostnadsförslag likställs efter 14 dagar med ’nekat’ och ärendet avslutas med debitering för undersökning.

Ej uthämtat ärende faktureras efter 30 dagar från avslutat datum och förvaras högst 6 månader.

Ett från kundens sida godkänt, accepterat kostnadsförslag eller max accepterad prisuppgift kan ej ångras i efterhand, kostnadsförslaget är bindande åt båda håll.

Samtliga prisuppgifter som lämnas innan produkten är undersökt är preliminära.

Hembesök med rutavdrag

Få hjälp hemma med alla dina IT-frågor. Hembesöket kostar 400 Kr/ timme ink. moms efter rutavdraget.

PHOTO04

Lämna in i vår verkstad

Lämna in till våran verkstad. Med de flesta tjänster har vi fast pris på.

service-428539_1920