Reparation av iPhone

Den 9 januari 2007 introducerade Steve Jobs den första iPhonen till hela världen.  iPhone 3G som den kallades blev en stor framgång och sedan dess har iPhone blivit en stor del av vår vardag och många av oss skulle inte klara det utan våra iPhones.   Vi på laptop Clinic var bland de få första verkstäder som utförde reparationer på iPhone telefoner i  Skandinavien. Våra tekniker har utfört reparationer på alla iPhone modeller som kommit ut sedan 2007. Våra tekniker har följt  utvecklingen från första iPhone modellen och ständigt fått uppdatera sina kunskaper genom produktutbildningar och praktiska erfarenheter. Det är därför vi stolt kan kalla oss en av Skandinaviens mest kompetenta iPhone reparatörer!

Försäkring ingår

Alla våra iPhone skärmar kommer med kostnadsfri livstidsförsäkring.  Det betyder att om olyckan skulle vara framme efter att du bytt din iPhoneskärm hos oss på laptop Clinic så är det bara att komma in till oss med din ursprungliga kvitto så får du en ny skärm till halva priset. inga dolda avgifter eller självrisk!

Drop-in

Besök vår butik och lämna in din iPhone för reparation.

Kostnadsfri felsökning

Vi tar emot din iPhone för felsökning och reparerar din iPhone omgående.

Utlämning

Få tillbaka din iPhone inom en timme. Få tips och råd om hur du kan ta hand om din iPhone.

Undvik skärmskador på din iPhone

Kom in till oss på Laptop Clinic så kan vi sätta på ett skärmskydd till din iPhone. Detta är din bästa försäkring mot olyckliga skador på skärmen. Våra skärmskydd håller högsta kvalitet och vi använder endast dem bästa märken som finns på marknaden. Pris från 179Kr.