Besök oss

Besök vår butik och lämna in din enhet för reparation.

Felsökning

Vi tar emot din enhet för felsökning och reparerar din enhet.

Utlämning

Få din enhet utlämnad och få tips och råd om hur du kan ta hand om din enhet.

Reparation och service av Macbook Pro

Laptopclinic utför reparationer och servicetjänster för Macbook Pro. Vid reparationer av Mac produkter kan priset variera beroende på modell. För att få rätt pris för just din reparation behöver vi information om din enhet.

Felsökning av dator, (1 veckas väntetid)

Vi tar reda på vad som orsakar felet på din dator efter att våra tekniker gjort en felsökning på din dator. Vid enklare fel ingår åtgärd i priset. I övriga fall lämnar vi kostnadsförslag innan vi går vidare med reparation.

Installation av macOS

Vi kan hjälpa dig att uppgradera och nedgradera macOS och ominstallation av macOS. Våra tekniker kan hjälpa dig att hitta rätt version av macOS till din Macdator för optimal prestanda.

Felsökning Express, (38 timmars väntetid)

För dig som har bråttom och vill ha tillbaka din dator så snabbt som möjligt är den hör gjord för dig. Du kommer gå före alla dem andra i väntekön.

Rengöring

Undvik värmeproblem och förbättra prestandan på din dator med vår rengöringsbehandling av fläkt där byte av kylpasta ingår.

Behandling av fuktskada

Har din dator olyckligtvis råkat ut för vatten och fuktskador. Då gäller det att en kvalificerad tekniker undersöker datorn så fort som möjligt för att minimera skador. Vi på Laptop Clinic har utvecklat avancerade metoder för behandling av fuktskador.

Avancerad Rengöring

I avancerad rengöring så kommer vi rensa din dator på damm och smuts, fast vi bjuder även på byte av kylpasta och värmeledande tejp.

Byte av batteri

När datorn inte startar beror det ofta på att laddaren har slutat fungera. Vi har ett stort utbud av originalladdare på lager till alla modeller. Priserna kan variera beroende på modell.

Övriga reparationer

Vi utför även andra reparationer och uppgraderingar som t.ex. byte av fästen, gångjärn, strömknappar, plastdetaljer och andra delar i den mån de finns att beställa hem från leverantör. Kontakta oss för pris.

Rensning av virus-/spionprogram

Vi rensar din dator från virus-/spionprogram utan att ominstallera Windows. Alla personliga filer/mappar finns kvar.

Såhär funkar det

Innan reparationen

Vad ska jag tänka på innan jag lämnar in?
Gör en säkerhetskopiering/backup på datorn om möjligt.
Vid fuktskada försök inte att sätta på enheten igen.G
löm inte att ta med laddaren.

Inlämning

Inlämningen sker i vår butik i centrala Malmö. Du kommer att få ett ärendenummer och preliminär felsökning.

Uppföljning

En tekniker kontaktar dig med diagnos och kostnadsförslag för reparationen. Tillsammans kommer ni överens om den optimala lösningen för dig.

Utlämning

När reparationen är klar meddelas du via mail eller telefon och är välkommen att hämta ut din enhet.

Såhär jobbar Laptop Clinic

Laptop clinics garanti gäller endast hårdvara. Mjukvarufel omfattas ej av garanti. Observera att enhetens ursprungliga garanti kan påverkas vid reparationer av tredjepart aktör. Kund ansvarar för backup av data. Laptop Clinic ansvarar ej för dataförlust i inlämnad utrustning.

Om fel ej kan återskapas, hårdvarufel inte kan hittas eller kostnadsförslag nekas, debiteras felsökningsavgiften 600 kr per dator, 200 kr per iOS-enhet.

Om kostnaden för reparation av hårdvara överstiger 600 kr inkl. moms återkommer Laptop Clinic med kostnadsförslag som kräver ert godkännande före åtgärd.

Utebliven återkoppling på kostnadsförslag likställs efter 14 dagar med ’nekat’ och ärendet avslutas med debitering för undersökning.

Ej uthämtat ärende faktureras efter 30 dagar från avslutat datum och förvaras högst 6 månader.

Ett från kundens sida godkänt, accepterat kostnadsförslag eller max accepterad prisuppgift kan ej ångras i efterhand, kostnadsförslaget är bindande åt båda håll.

Samtliga prisuppgifter som lämnas innan produkten är undersökt är preliminära.

Hembesök med rutavdrag

Få hjälp hemma med alla dina IT-frågor. Hembesöket kostar 400 Kr/ timme ink. moms efter rutavdraget.

service-428539_1920

Lämna in i verkstad

Lämna in till våran verkstad. Med de flesta tjänster har vi fast pris på.